duminică, 28 noiembrie 2010

Step by spep



















































































































































































































































   Pasul 7. A venit randul partii frontale, de care va trebui sa te ocupi. Elibereaz-o de clame si incepand, de exemplu, cu partea dreapta, lasa libera o suvita subtire, care va cadea pe fata. Cu mesa ramasa in mana (nu uita sa o piepteni bine, pulverizand si un strop de fixativ pe suprefata ei, daca este nevoie) indreapta-te spre partea din spate a cocului si fixeaza-o cu o agrafa. Apuca partea opusa si repeata miscarile anterioare, dar nu uita sa fixezi agrafa incalecand-o pe cea care a prins suvita precedenta. In acest fel strangerea agrafelor va fi mult mai ferma. Foloseste varful suvitei in asa fel incat sa maschezi agrafele. Pentru a il fixa in pozitia dorita (melc) foloseste fixativul.

    Foloseste-te de aceste indrumari, ca sa iti creezi un coc care, cu siguranta, va atrage admiratia prin naturaletea sa atat a domnilor, cat si a doamnelor.
   Pasul 6. Ajunsa in acest punct, incearca sa vizualizezi coada in doua sectiuni egale. Alege prima sectiune si rasuceste-o cu finite, ajutandu-te de degetul mijlociu, pana ce ajungi cu ea sub sub nivelul elasticului, in directia in care ar fi cazut coada in mod natural. Prinde-i varful cu ajutorul unei agrafe sub bucla formata. In tot acest timp, nu uita sa te ajuti de peria cea deasa (ideala, ar fi din par) pentru finisajul de suprafata. Fa acelasi lucru cu cea de a doua sectiune.

Acum putem spune, ca avem un coc cu adevarat ferm in partea de sus a capului.
   Pasul 5. Intoarce-te la baza cozii, acolo unde este si elasticul. Rasfira coada asemenea unui evantai si fixeaz-o invers decat ar sta ea in mod natural cu ajutorul unor agrafe. Agrafele vor fi prinse la 2 cm distanta de elastic. Este important ca acestea sa fie incalecate una de cealalta in zigzag, pentru o strangere mai ferma.
  Pasul 4. Odata ce ai terminat tapajul, incepe finisajul cu partea de deasupra cozii, folosindu-te de peria cea deasa. Acea parte va fi periata cu grija, fara sa patrunzi in adancime ci doar la suprafata.
  Pasul 3. Acesta va constitui tapajul cozii. Incepe din fata acesteia, alegand cate o suvita pe care o vei tapa de la varf spre radacina parului. Fa acest lucru cu fiecare mesa in parte, pana la epuizarea cozii.



Pasul 2. Strange cea de-a doua sectiune (partea din spate) intr-o coada de cal, in varful capului cu ajutorul unui elastic puternic. Deoarece parul este doar pana la umeri, vei vedea ca firele de la ceafa, fiind prea scurte nu vor putea fi prinse in aceasta coada. Foloseste-te de fixativ pentru a le strange odata cu coada. Pentru aceasta operatiune foloseste-te de o perie deasa





Pasul 1. Imparte parul in doua sectiuni, printr-o carare de la o ureche la cealalta. Punctul de mijloc al acestei carari il va constitui varful capului. Prima sectiune sau partea frontala va fi si ea despartita de o carare pe mijloc in doua parti. Prinde fiecare din aceste doua mese cu ajutorul unor clipsuri intr-o parte si cealta a capului.
bureti de coc patrik cameron












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu